Menü

Hírlevél
Kérem adja meg
e-mail címét és nevét, majd kattintson a gombra !


E-mail

Név


Powered by ZEOP
Technology created by
Zeopopt-in email
technology.
Counter

Eddigi látogatók száma


Free Web Counter

Free Hit Counter

Keresés

 

Compact Digital Kft - Tel/Fax:22/500-750 - mail: comdig@comdig.hu

___________________________________________________

Céginfó !
___________________________________________

A Compact Digital Kft filozófiája:

"a tervezéstõl a kivitelezésig"

a számítástechnika egész területén

ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére

___________________________________________

A Compact Digital Kft az ISO minősítéshez támogatást nyert :


 

 

a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium GVOP "Kis és középvállalkozások műszaki-technológiai hátterének fejlesztése" céljából meghirdetett pályázaton, melynek közreműködő szervezete az Magyar Vállalkozásfejlesztési KHT.

A projekt az EU társfinanszírozásával,
az Európa Terv keretében valósul meg.

_____________________________________________________

MINŐSÉGPOLITIKA

A COMPACT DIGITAL Kft. célja, hogy a számítástechnikai szolgáltatások és termékek kereskedelmi területén vevőinek megbízható partnere legyen, megrendelőinek nyújtott szolgáltatásával hozzájáruljon azok sikeréhez.

A COMPACT DIGITAL Kft. szolgáltatásának középpontjában a megrendelő áll. A Társaság kiemelt feladatának tekinti, hogy szolgáltatásainak minőségét folyamatosan javítsa és így megbízható partnere legyen meglévő és leendő megrendelőinek egyaránt.

A Kft. vezetősége elkötelezett a minőség iránt. A minőségi szolgáltatás és vevőközpontúság minden alkalmazottnak meghatározott és ellenőrzött feladata.A minőségi célkitűzések elérését a kereskedelmi és szolgáltatási tevékenység fejlesztésével, valamint a minőségirányítási rendszer támogatásával valósítjuk meg.

Ezen cél érdekében a Kft: * Minden megrendelőt olyan üzleti partnernek tekint, akinek kívánsága feltétlenül méltánylandó, mivel az elégedett vevő a Társaság fejlődésének hosszú távú biztosítéka.

* Olyan minőségű szolgáltatást nyújt, illetve olyan terméket szállít, amely megfelel a vevő által elvárt minőségi követelményeknek, és teljes mértékben kielégíti az igényeket.

* A Kft. szolgáltatásait folyamatosan javítja és fejleszti oly módon, hogy azok lehetőséget nyújtsanak egyedi igények teljesítéséhez is.

* Az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, mint korszerű szervezési módszert felhasználva, törekszik a cégműködés folyamatos javítására.

* Munkatársaitól elvárja, hogy mindenki személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez, ezáltal biztosítsa a Társaság fejlődését, tulajdonosai és munkatársai boldogulását.

Bodor László
ügyvezetõ

________________________________________

 

Ön a Compact Digital Kft bemutatkozó levelét olvassa:

Tisztelt Hölgyem/Uram !

Engedje meg, hogy pár szóban leírjam Cégünk történetét:

A Compact Digital Kft 1994-ben alakult három alapító taggal. Mindhárman több mint tíz évet a Videoton Számítástechnikai Gyárában dolgoztunk villamos mérnökként. Ez megfelelõ alapot adott számunkra az elméleti tudás mellett a számítástechnika gyakorlati elsajátítására és minden napi használatára, abban az idõben még nagygépes környezetben.

Cégünk alapításakor azonban már a személyi számítógépek korát éltük, azonban a Videotonban szerzett gyakorlati évek az új számítástechnikai eszközök megismerését is egyszerûvé tették. Az eltelt évek alatt megfelelõ tapasztalatokra tettünk szert a számítástechnikai termékek forgalmazásában, szervízelésében és a számítógépes, illetve hálózati alkalmazások telepítésében.

Cégünk közvetlenül a hazai importõrökkel áll kapcsolatban, így Tisztelt Ügyfeleink tetszés szerint válogathatnak a világ vezetõ gyártóinak termékeibõl, mind hardver eszközök, mind szoftver termékek vonatkozásában.

Az elmúlt években különösen sikeres tevékenységünk volt a különbözõ strukturált informatikai hálózatok tervezése, kivitelezése. Lehet szó akár UTP CAT5,CAT6 illetve optikai szegmensek kialakításáról is.
Az aktív hálózati elemek tekintetében mindig törekszünk a nagy megbízhatóságra Partnereink legnagyobb megelégedésére.

Mivel az állandóan változó környezet folyamatos képzésre kényszeríti az informatikában dolgozókat, így cégünknél is állandó tanulásra kényszerülnek az itt dolgozók. Ennek eredményeként képesek vagyunk kész számítógépes rendszerek – Windows illetve Novell alapú operációs rendszerek – rendszerfelügyeletére is.

Büszkén mondhatjuk, hogy korunk Információs Sztrádájának elterjedésében ugyancsak kivettük részünket, mint a Vivanet Kft. és jogutódja az Externet Kft Internet Szolgáltató cég viszonteladója.

Cégünk 2004-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001-2001 tanúsítványt! Azóta több közbeszerzési eljáráson is részt vettünk, többnyire sikerrel.

2007 évtől PC alapú Videó megfigyelő rendszereket is telepítettünk, többek között a Magyar Közút Kht. budapesti székházába és több vidéki telephelyén.

Munkatársaink legjobb tudásuk szerint igyekeznek szakszerû tanácsokkal segíteni Önöket, a megfelelõ eszközök kiválasztásában, illetve a felmerült problémák elhárításában.

Reméljük, a továbbiakban kölcsönösen elõnyös üzleti kapcsolatot tudunk kialakítani.


Tisztelettel:


Bodor László
ügyvezetõ


___________________________________________

Vissza a főoldara -->
___________________________________________________
 
--= | A COMPACT DIGITAL KFT. honlapja, verzió 1.0 , készült: 2003-08-01 | =--