Menü

Hírlevél
Kérem adja meg
e-mail címét és nevét, majd kattintson a gombra !


E-mail

Név


Powered by ZEOP
Technology created by
Zeopopt-in email
technology.
Counter

Eddigi látogatók száma


Free Web Counter

Free Hit Counter

Keresés

 

Compact Digital Kft - Tel/Fax:22/500-750 - mail: comdig@comdig.hu

___________________________________________________

Termékek !
___________________________________________

A Compact Digital Kft kínálatunkban szerepel minden, ami a számítógép megépítéséhez és használatához szükséges. Az alábbi cégeket preferáljuk:

Shuttle , CoolerMaster , LG , Chicony , Sweex , HP , Intel , AMD , DTK , Viewsonic , Samsung , Sony , Microsoft , Supermicro , KTI Networks , Kingston , Eizo , Task , ASUS , Maxtor , Dialcom , EICON , DrayTek , Seagate, APC , MAG , Likom , Toshiba .

Shuttle Inc.

Árukínálatunkban a Shuttle Spacewalker családban az alaplapok és speciális alumínium mini-PC "barebone-ok" teljes kínálata megtalálható. Ráadásul ezen termékeinkre a piacon egyedülálló, 2 éves azonnali cseregaranciát is vállalunk!

A Shuttle Inc. 1983-ban alakult, tajvani székhelyu cég. A föld összes kontinensére szállítja termékeit, amit mindig a legfrissebb technológiával készít. Elsoként szokott megjelenni a legújabb lapkakészletekre épített alaplapjaival, ennek ellenére mindig kiforrott, megbízható minoségu termékeket gyártanak. A termékek minoségérol a több millió elégedett felhasználón kívül, a nemzetközi szaklapok is említést tesznek, sot több díjjal is jutalmazzák.

Chicony

A Chicony körülbelül a billentyuzetek piacának mintegy 50%-át uralja. Nem csoda, hiszen a legtöbb OEM gyártó az o billentyuzeteit használja gépei értékesítésekor. A Chicony cég az élo bizonyíték, hogy olcsón is lehet igen jó minoségu terméket eloállítani. Kiemelkedoen jó ár/teljesítmény arányával lett a billentyuzetek elso számú gyártója. Palettánkon megtalálható a legegyszerubb szabványos billentyuzettol a multimédiás, ergonómikus, rádiós kiviteluig minden típus.

Viewsonic

"Amerika elso számú monitorgyártója". Hivatalos honlapjukon ez olvasható és valószínuleg rászolgált a titulusra. A világ, és egyben hazánk monitorpiacán elképeszto a koreai és távol-keleti gyártók egyeduralma. A kevés kivétel talán legkarakteresebb márkája a Viewsonic. Aki nem hiszi, annak adalékul két kiemelkedo nemzetközi tény: évi 1 milliárd eladott monitor (2001. évi adat) és több mint ezer díj. A Viewsonic nem tömegcikk. Vásárlói az igényes vevok közül kerülnek ki, hiszen a gyártó nekik is szánja a kiváló mérnöki konstrukcióiról elhíresült termékeit. És hogy mit is garantál a három papagáj? A cég alapítója és elégedett vásárlói szerint: kimagasló minoséget, gyönyöru élénk színeket, oszinte barátságot.

Task

A taiwani cég már 1998-ban megkapta az ISO 9002-es minosítést, melyet kiváló minoségu házaival és tápjaival, melyek teljesítménye a 80W-tól egészen a 400W-ig terjed érdemelt ki.


Intel

Az Intelt, mint a világ elsoszámú mikroprocesszor gyártóját, nem kell bemutatnunk. Cégünk már muködésének elso pillanatától stratégiai termékként kezeli termékeit, hiszen az évente általunk eladott kb. 15 ezer Intel CPU a számunkra legfontosabb gyártók közé emeli az óriásvállalatot. Talán kevésbé jelentos, de igen fontos szerepet játszik nagykereskedésünk életében az Intel másik nagy termékcsaládja, az alaplapok csoportja. A magyar alaplappiacon már évek óta az Intel chip-készleteire épülo alaplapi modellek a dominánsak. Az Intel saját gyártmányú alplapjai pedig a megbízhatóság megtestesítoi.

Microsoft OEM

A redmondi számítástechnikai mamutcéget valószínuleg senkinek sem kell bovebben bemutatni. A Microsoft OEM termékek kiemelt forgalmazójaként a cégre jellemzo szoftvereken kívül, a teljes egérválaszték szerepel kínálatunkban.


Supermicro

A Supermicro High-End alaplapjaival és szervereivel már régen meghódította a világot, és minden bizonnyal vásárlóinknak sem fog csalódást okozni. Termékeik között a beléposzintu Pentium 4-es számítógépektol a legnagyobb hálózatok kiszolgálására szánt Multi-Processzoros szerverekig mindenki megtalálhatja a neki megfelelo konfigurációt.

A palettánkon szereplo szervereket két fo csoportra oszthatjuk. A Rack-be szerelheto, és az asztali konfigurációkra. Szállítási határidejük legfeljebb 2-3 hét, ami igazán nem mondható soknak, ismerve a szerveralkatrészek beszerzési idejét.

KTI Networks

AZ 1983-ban alapított Katron Technologies Inc. (KTI Networks) hálózati termékek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékskáláján az összes hálózati eszköz megtalálható a hálózati átalakítóktól kezdve hub-okon és kapcsolókon át egészen a szélessávú router-ekig. A cég megbízhatóságára jellemzo, hogy 1998-ban elnyerte az ISO 9002-es minosítést, majd 1999-ben az ISO 9001-est.


Kingston

A kaliforniai cég a világ legnagyobb független memória modul gyártója, több mint 2000 termékkel, így több mint 9 000 féle rendszert képes támogatni. Memória moduljai a legmegbízhatóbbak közé tartoznak, világszerte a minoséget fémjelezik.


Eizo

A high-end monitorairól méltán híres cég jogelodjét 1968-ban alapították Japánban. Europában az EIZO márkanév alatt 1985-tol forgalmaz kijelzoket. Kiváló minoségu monitorai a CAD-dal és DTP-vel foglalkozó szakemberek elismerését is kivívták. A cég az évek során a következo minosítéseket szerezte meg:
1993 - ISO 9002
1997 - ISO 9001
1998 - ISO 14001

HP

A HP termékeit nem kell bemutatni senkinek. Kiváló minoségu nyomtatóival, szkennereivel, adattárolóival rég elnyerte a számítógépes társadalom elismerését. Palettánkon megtalálható a legkisebb otthoni nyomtatótól, a legnagyobb hálózati, multifunkciós lézernyomtatóig az összes termékük.

AMD

Jelen pillanatban kereskedésünk még több Intel processzort forgalmaz, de az AMD egyre növekvo teljesítményével, egyre csökkenõ árával és kiemelkedo multimédiás képességei miatt, hamar az otthoni felhasználók, számítógépes grafikusok, és a "hardcore gamer-ek" kedvence lett.

DTK

Elért eredményei alapján ma már a vezeto gyártók közé tartozik, kategóriájában (mid-brand name) a legjobb gyártók közé sorolják. Nagykereskedésünkben megtalálható az összes DTK periféria, az alaplaptól a szerverházig, de kívánság szerint konfigurációkat is tudunk ajánlani, a legkisebb irodai gépektol, a legnagyobb szerverekig.

Samsung

A másik nagy koreai gyártó, mely sok szaklap és statisztika szerint a világ egyik vezeto monitorgyártója. Különbözo kijelzoi mellett optikai tárolóeszközei is megtalálhatók kínálatunkban. Hagyományos képcsöves és TFT megjelenítoi között a kezdo, a haladó és a professzionális felhesználó is megtalálhatja a számára legmegfelelobb modellt.

SONY szórakoztató elektronika

SONY partnerként jelentos árelonnyel tudjuk partnereinket kiszolgálni. Közvetlen (On-line) betekintéssel az európai raktárba, azonnal meg tudjuk mondani, hogy rendelheto-e az adott híradástechnikai termék, és percrekész árinformációval tudunk szolgálni. Rendelés esetén közvetlenül le tudjuk foglalni, és 3-5 munkanapos határidovel leszállítani a kívánt terméket.

___________________________________________

Vissza a főoldara -->
___________________________________________________
 
--= | A COMPACT DIGITAL KFT. honlapja, verzió 1.0 , készült: 2003-08-01 | =--